Točka zapisnika

6. Premoženjsko pravne zadeve: - Letni načrt ravnanja s stvarnim premoženjem Občine Hrastnik za leto 2023, predlog sprememb in dopolnitev št.1 - Sklep o ukinitvi statusa grajenega javnega dobra

Uvodno obrazložitev bo podala Andreja Pavlič Udovč, Višja svetovalka I za premoženjsko pravne zadeve pri Občini Hrastnik To točko dnevnega reda je obravnaval Odbor za gospodarski razvoj in proračun. Predsednica Vojka Šergan pove, da je Odbor za gospodarski razvoj in proračun na četrti seji obravnaval premoženjske zadeve, in sicer letni načrt ravnanja s stvarnim premoženjem občine Hrastnik za leto 2023, predlog sprememb in dopolnitev številka ena in pa sklep o ukinitvi statusa grajenega javnega dobra in oba in stališče odbora. Vsi člani odbora so le-to soglasno sprejeli. Občinski svet je soglasno sprejel naslednji SKLEP:

  • Občinski svet Občine Hrastnik sprejme Letni načrt ravnanja s stvarnim premoženjem Občine Hrastnik za leto 2023, s spremembami in dopolnitvami, v predloženi vsebini.
  • Občinski svet občine Hrastnik sprejme sklep o ukinitvi statusa grajenega javnega dobra, v predloženi vsebini.
Občinski svet je soglasno sprejel naslednji SKLEP: - Občinski svet občine Hrastnik sprejme sklep o ukinitvi statusa grajenega javnega dobra, v predloženi vsebini.
Občinski svet je soglasno sprejel naslednji SKLEP: - Občinski svet Občine Hrastnik sprejme Letni načrt ravnanja s stvarnim premoženjem Občine Hrastnik za leto 2023, s spremembami in dopolnitvami, v predloženi vsebini.