Točka zapisnika

3. Obravnava poslovnega in finančnega poročila ter predstavitev poslovanja za leto 2022: - Ceroz d.o.o., Enes Rakovič - Komunala Hrastnik d.o.o., Matej Kuhar - Partnerstvo LAS Zasavje, Maša Kovač - RRA Zasavje, Jani Medvešek

Obravnava poslovnega in finančnega poročila ter predstavitev poslovanja za leto 2022:

  • Ceroz d.o.o., Enes Rakovič
  • Komunala Hrastnik d.o.o., Matej Kuhar
  • Partnerstvo LAS Zasavje, Maša Kovač
  • RRA Zasavje, Jani Medvešek

Uvodno obrazložitev je podal Enes Rakovič, direktor Ceroz d.o.o.. K razpravi se je prijavila Nuša Blagotinšek, katera je dodala samo eno priporočilo, glede poročila in sicer, da bi bilo spremljati tudi trende, po letih, ne samo sama poročila . Za lažje razumevanje pa morda še dodatna razlaga vseh kratic. Žiga Kovač je najprej pohvalil poslovodstvo Ceroza, saj se z dobrim delom direktorja vidi precejšna razlika med poslovodstvom preteklih let, saj se je stanje precej izboljšalo. Zanimalo pa ga je kakšen je plan glede odlaganja smeti, do kdaj so še kapacitete, kako je glede okoljevarstvenega dovoljenja ali se mogoče razmišlja o kakšni alternativni lokaciji, oz. širjenja odlagališča odpadkov. Direktor Ceroza, Enes Rakovič odgovori, da lahko pošljejo tudi vmesna poročila, z dodatno razlago in poročilom. Svetniku Kovaču se je Enes Rakovič zahvalil za pohvale, pove pa, da je plan odlaganja, ki je trenutno po zadnjih meritvah s konca leta 2022, ker vsako leto naredijo izračun, s pomočjo raznih meritev prostora za odlaganje odpadkov za predvidoma 5 let. Druge razprave pri tej točki ni bilo. Občinski svet je soglasno sprejel naslednji SKLEP: Občinski svet Občine Hrastnik se je seznanil s poslovnim in finančnim poročilom oziroma poslovanjem Komunale Hrastnik d.o.o., CEROZ d.o.o., Partnerstva LAS Zasavje ter RRA Zasavje za leto 2022.

Občinski svet je soglasno sprejel naslednji SKLEP: Občinski svet Občine Hrastnik se je seznanil s poslovnim in finančnim poročilom oziroma poslovanjem Komunale Hrastnik d.o.o., CEROZ d.o.o., Partnerstva LAS Zasavje ter RRA Zasavje za leto 2022.