Točka zapisnika

2. Obravnava poslovnega in finančnega poročila javnih zavodov, katerih soustanoviteljica je Občina Hrastnik in CSD Zasavje – enota Hrastnik za leto 2022: - Center za socialno delo Zasavje, enota Hrastnik - Zasavske lekarne Trbovlje - Zasavska ljudska univerza
  • Obravnava poslovnega in finančnega poročila javnih zavodov, katerih soustanoviteljica je Občina Hrastnik in CSD Zasavje – enota Hrastnik za leto 2022. Uvodno obrazložitev je podala Barbara Berglez, direktorica CSD Zasavje, enota Hrastnik, kjer vprašanj in razprave ni bilo. K besedi je bila vabljena predsednica Odbora za družbene dejavnosti, Valentina Moljk. V imenu odbora je podala je mnenje, da so zavodi opravljali svojo dejavnost v skladu z veljavno zakonodajo ter načrtovanimi programi.

Druge razprave pri tej točki ni bilo. Občinski svet je soglasno sprejel naslednji SKLEP: Občinski svet se je seznanil s poslovnim in finančnim poročilom javnih zavodov za leto 2022 katerih soustanoviteljica je Občina Hrastnik in Centra za socialno delo Zasavje.

Občinski svet je soglasno sprejel naslednji SKLEP: Občinski svet se je seznanil s poslovnim in finančnim poročilom javnih zavodov za leto 2022 katerih soustanoviteljica je Občina Hrastnik in Centra za socialno delo Zasavje.