Točka zapisnika

3. Obravnava poslovnega in finančnega poročila za leto 2021: Partnerstvo LAS Zasavje, RRA Zasavje, Letno poročilo JP Komunale Hrastnik d.o.o , Ceroz d.o.o.

Župan je pred razpravo pojasnil, da so svetniki gradivo že prejeli vnaprej, zato poročevalcem k poročilom Partnerstva LAS Zasavje in RRA Zasavje ni bilo potrebno predstavljati poročil, so pa bili na voljo za morebitna vprašanja in pojasnila.

Obrazložitev bo podana le k Letnem poročilu Komunale Hrastnik d.o.o. za leto 2021 in predstavitvi poslovanja družbe Ceroz d.o.o. za leto 2021.

Uvodno obrazložitev k Letnem poročilu Komunale Hrastnik d.o.o. za leto 2021 je podala Nives Venko, iz podjetja Komunala Hrastnik d.o.o..

Uvodno obrazložitev k predstavitvi poslovanja družbe Ceroz d.o.o. za leto 2021 je podal Enes Rakovič, direktor Ceroz d.o.o.

Poslovni poročili Partnerstva LAS Zasavje, RRA Zasavje, ter Letno poročilo Komunale Hrastnik d.o.o. in predstavitev poslovanja družbe Ceroz d.o.o. za leto 2021 je obravnaval Odbor za gospodarski razvoj in proračun, poročilo je bilo svetnikom posredovano.

Letno poročilo Komunale Hrastnik d.o.o. in predstavitev poslovanja družbe Ceroz d.o.o. za leto 2021 je obravnaval Odbor za varstvo okolja, urejanje prostora in infrastrukturo, poročilo je bilo svetnikom posredovano.

Razprave ni bilo.

Občinski svet je soglasno sprejel naslednji

SKLEP: Občinski svet se je seznanil s poslovnimi in finančnimi poročili za leto 2021 Občinski svet Občine Hrastnik je potrdil Letno poročilo Komunala Hrastnik d.o.o. za leto 2021.

1. Občinski svet se je seznanil s poslovnimi in finančnimi poročili za leto 2021. 2. Občinski svet Občine Hrastnik je potrdil Letno poročilo Komunala Hrastnik d.o.o. za leto 2021.