Točka zapisnika

5. Volitve in imenovanja
  • Izdaja mnenja k imenovanju ravnateljice Vrtca Hrastnik
  • Predlaganje kandidatov za sodnike porotnike Okrožnega sodišča v Ljubljani
  • Imenovanje predstavnikov v Svet za preventivo in vzgojo v cestne prometu
  • Predlog Sklepa o potrditvi skupne liste članov Razvojnega sveta Zasavske regije za obdobje 2021 – 2027

Uvodno obrazložitev je podal Božo Majcen, predsednik Komisije za mandatna vprašanja, volitve, imenovanja in administrativne zadeve.

Razprave ni bilo.

  • Izdaja mnenja k imenovanju ravnateljice Vrtca Hrastnik Občinski svet je s soglasno, z 18 glasovi ZA, sprejel naslednji SKLEP: Občinski svet Občine Hrastnik daje pozitivno mnenje k imenovanju prijavljene kandidatke Mojce Perić, na delovno mesto Ravnateljice Vrtca Hrastnik.

Župan je pred glasovanjem o kandidatih za sodnike porotnike pojasnil, da so za občino Hrastnik predvideni 4 sodniki porotniki, v pozivu za posredovanje kandidatov, pa je sodišče občine pozvalo, da se jim pošlje vsaj takšno število kandidatov kot je predvideno, nato pa izmed predlaganih kandidatov za sodnike porotnike imenuje predsednik Višjega sodišča v Ljubljani potrebno število sodnikov porotnikov. Svetniki so se po obrazložitvi strinjali, da se glasovanje opravi za vseh pet predlaganih kandidatov skupaj.

  • Predlaganje kandidatov za sodnike porotnike Okrožnega sodišča v Ljubljani Občinski svet je s soglasno, z 18 glasovi ZA, sprejel naslednji SKLEP: Občinski svet Občine Hrastnik je sprejel Sklep o potrditvi naslednjih predlaganih kandidatov za imenovanje sodnikov porotnikov Okrožnega sodišča v Ljubljani: Jurgelj Darja, Crnkovič Vanda, Peterlin Andreja , Maja Mlinar, Zupančič Antonija.

  • Imenovanje predstavnikov v Svet za preventivo in vzgojo v cestne prometu Občinski svet je s soglasno, z 18 glasovi ZA, sprejel naslednji SKLEP: Občinski svet Občine Hrastnik je sprejel Sklep o imenovanju kandidatov za predstavnike v Svet za preventivo in vzgojo v cestnem prometu Občine Hrastnik, v predloženi vsebini.

  • Predlog Sklepa o potrditvi skupne liste članov Razvojnega sveta Zasavske regije za obdobje 2021 – 2027 Občinski svet je s soglasno, z 18 glasovi ZA, sprejel naslednji SKLEP: Občinski svet Občine Hrastnik je sprejel Sklep o potrditvi skupne liste članov Razvojnega sveta Zasavske regije, v priloženi vsebini.

Občinski svet Občine Hrastnik je sprejel Sklep o potrditvi skupne liste članov Razvojnega sveta Zasavske regije, v priloženi vsebini
Občinski svet Občine Hrastnik je sprejel Sklep o potrditvi naslednjih predlaganih kandidatov za imenovanje sodnikov porotnikov Okrožnega sodišča v Ljubljani: Jurgelj Darja, Crnkovič Vanda, Peterlin Andreja, Maja Mlinar, Zupančič Antonija
Občinski svet Občine Hrastnik je sprejel Sklep o soglasju k določitvi cen socialno varstvenih programov za leto 2021
Občinski svet Občine Hrastnik je sprejel Sklep o imenovanju kandidatov za predstavnike v Svet za preventivo in vzgojo v cestnem prometu Občine Hrastnik, v predloženi vsebini
Občinski svet Občine Hrastnik daje pozitivno mnenje k imenovanju prijavljene kandidatke Mojce Perić, na delovno mesto Ravnateljice Vrtca Hrastnik